- ۰۶ شهریور ۱۳۹۸
- حوادث , صبحانه با خبر , فرهنگ و هنر , فرهنگ و هنر , فرهنگ و هنر نودژ , مرور روزنامهها
- کد خبر 21437
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true

نودژنیوز:به نقل از روابط عمومی فرمانداری منوجان محمد محمودی در افتتاح طرح های عمرانی شهر نودژ اظهار داشت: آسفالت خیابان گداری با ۱۳ هزار متر مربع زیرسازی، جدول و آسفالت با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان از اعتبارات داخلی افتتاح و به بهره برداری رسید.
فرماندار منوجان در آیین کلنگ زنی گلزار شهدای روستای کندر تبیین داشت: روستای کندر چهار شهید به انقلاب تقدیم کرده که شهید فرج الله طاهری اولین شهید هفت شهرستان جنوبی استان کرمان است.
محمودی ادامه داد: گلزار شهدای روستای کندر با اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیون تومان از منابع شهرستان در سال جاری به اتمام خواهد رسید.
وی در مراسم کلنگ زنی چاه آب شرب مجتمع لاریان تشریح کرد: چاه آب شرب مجتمع لاریان به دلیل فرسودگی چاه آب شرب قبلی حفر خواهد شد که جایگزین این چاه شود که در با عمق ۱۳۰ متر حفر و با اعتبار ۱۵۰ میلیون تومان ظرف یک ماه آینده به بهره برداری می رسد.
محمد محمودی همچنین در افتتاح پروژه روشنایی معابر بیان داشت: پروژه روشنایی بلوار با مشارکت شهرداری و اداره برق با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان از اعتبارات داخلی به طول ۱۳ هزار متر افتتاح و به بهره برداری رسید.
وی در مراسم کلنگ زنی و اجرای خط برق و خط پمپاژ روستای کندر افزود: اجرای خط برق و خط پمپاژ به مخزن شهرک ابوالفضل روستای کندر با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان از اعتبارات ملی کلنگ زنی و ظرف مدت ۴ ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
گزارش تصویری:
false
true
true
true