×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲ تیر - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
انواع ترشی هایی که در نودژ تهیه می شوند

توی نودژ انواع مختلف ترشی ساخته میشه ترشی انبه ترشی پیاز  ترشی خیار ترشی پهیل و…که ما به طرز تهیه چند نمونه آنها می پردازیم

الان فصل انبه  است وترشی انبه هم خیلی طرفدار داره اولین مطلب رو اختصاص می دیم به طرز تهیه این ترشی محبوب یعنی ترشی انبه نودژی :

ترشی انبه سبز

مواد لازم:

انبه سبز هسته نبسته پنجاه عدد

سیر نیم کیلو

سرکه چهار کیلو

نمک ۲۵۰گرم

تخم گیشنیز صد گرم

فلفل قرمز صد گرم

سیاه دانه پنجاه گرم

زردچوبه دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

n00003082-b

انبه ها را شسته و با کارد شکافته از هم باز نمی کنیم،هسته اش را بیرون آورده نمک و زردچوبه می زنیم و در آبکش گذاشته،رویش را با پارچه نازک پوشانیده در آفتاب می گذاریم از صبح تا شب. سیر را تمیز کرده می شوییم و در آبکش می ریزیم تا خشک شود،گیشنیز را تمیز کرده تفت می دهیم(به اصطلاح محلی بو می دهیم) گیشنیز را کوبیده با فلفل و سیاه دانه مخلوط می کنیم. شب انبه ها را دانه دانه تکان می دهیم که نمک اگر به آن مانده بریزید،سپس دو دانه سیر و مقداری از مخلوط گیشنیز و بقیه ی پیزها درشکم انبه پر می کنیم و به ترتیب در ظرف می چینیم و رویش سرکه ریخته دو تا سه روز در آفتاب می گذاریم. اگر در ظرف شیشه ای یا سرامیک بهتر است، این ترشی را برای زمستان نگه می دارند.

 انبه

ترشی انبه سبز شیرین

مواد لازم:

انبه سبز سی دانه

سیر نیم کیلو

تخم گیشنیز صد گرم

زنجبیل صد گرم

فلفل سیاه صد گرم

فلفل قرمز پنجاه گرم

سیاه دانه پنجاه گرم

شکر یک کیلو

نمک سه قاشق غذاخوری

زردچوبه یک قاشق غذاخوری

سرکه چهار کیلو

طرز تهیه :

انبه ها را اگر کوچک است از طول چهار تکه و اگر بزرگ است شش تکه می کنیم نمک و زردچوبه به آن زده در آبکش می ریزیم. سیر را تمیز کرده شسته در آبکش می ریزیم،گیشنیز را تمیز کرده و تفت می دهیم.گیشنیز و زنجبیل را کوبیده نباید خیلی نرم شود با فلفل سیاه و سیاه دانه شریک میـکنیم.انبه وسیر را در سرکه ریخته شکر را به آن اضافه می کنیم،روی آتش گذاشته بعد از جوش آمدن ده دقیقه می جوشانیم بعد از روی آتش برداشته،می گذاریم تا سرد شود مواد خود را به آن اضافه کرده در ظرف خالی می کنیم.

مواظب باشید که اگر مواد گرم باشد و آن را خالی کنید،بعد از مدتی کپک می زند.

 انبه2

ترشی چغاله انبه (انبه خشک)

مواد لازم:

چغاله انبه یک کیلو

سیر یک کیلو

تخم گیشنیز صد گرم

فلفل قرمز صد گرم

سیاه دانه پنجاه گرم

سرکه چهار کیلو

طرز تهیه :

چغاله ها را شسته در آبکش می ریزیم سیر را تمیز کرده شسته در آبکش ریخته و دو ساعت صبر میـکنیم تا آبش برود،سپس در سرکه ریخته روی آتش می گذاریم جوش که آمد می گذاریم پنج دقیقه بجوشد بعد از روی آتش برداشته ،می گذاریم سرد شود و مخلوط گیشنیز فلفل و سیاه دانه را به آن اضافه کرده در ظرف خالی می کنیم.

 انبه3

ترشی گارم زنگی (لوز)

مواد لازم :

گارم زنگی نیم رس قرمز سه کیلو

سیر نیم کیلو

تخم گیشنیز پنجاه گرم

فلفل صد گرم

سیاه دانه پنجاه گرم

سرکه سه کیلو نمک دو پیمانه

طرز تهیه :

گارم زنگی را شسته خشک می کنیم،سپس گوشت میوه را از هسته با چاقو جدا می کنیم سیرها را تمیز کرده،شسته خشک می کنی.گیشنیز را تمیز کرده تفت می دهیم و می کوبیم با فلفل و سیاه دانه شریک کرده و در ظرف ترشی یک مشت از میوه قدری از مواد طبقه طبقه می ریزیم تا تمام شود نمک را روی آن پاشیده سرکه را اضافه می کنیم. مواظب باشید میوه یا سیر شما خیش نبلشد.

 

ترشی انبوک (سپستان)

مواد لازم:

سپستان ریز،هسته نبسته یک کیلو

سیر نیم کیلو

فلفل صد گرم

سرکه سه کیلو

نمک دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

سپستان ها را شسته در آبکش می ریزیم. سیر را تمیز کرده شسته در آبکش می ریزیم

در پارچه تمیز ریخته خشک می کنیم،سپس در ظرف ریخته سیاه دانه ،فلفل و نمک به آن افزوده، سرکه را بر روی آن می ریزیم.

 

ترشی شلغم

مواد لازم:

شلغم دو کیلو

خرما یک کیلو

تخم خردل دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شلغم پوست گرفته به صورت حلقه حلقه می بریم در آب می جوشانیم تا کمی نرم شود و در آبکش خالی می کنیم. خرما را در آب له کرده صاف می کنیم.آب خرما را به مدت ده دقیقه می جوشانیم، خردل راکمی می کوبیم ، شلغم ها را در ظرف ریخته ،تخم خردل را به آن اضافه می کنیم. آب خرما را بر روی آن ریخته،درب ظرف را محکم می بندیم.این ترشی را به مدت زیاد نمی توان نگاه داشت.

 

ترشی پیاز

مواد لازم:

پیاز ریز سه کیلو

نمک صد گرم

زردچوبه دو قاشق غذاخوری

تخم گیشنیز پنجاه گرم

فلفل پنجاه گرم

سرکه دو کیلو

طرز تهیه :

پیازها را تمیز کرده در آبکش می ریزیم،نمک و زردچوبه بهه آن زده ۲۴ساعت می گذاریم بماند.

تخم گیشنیز را تمیز کرده تفت داده،می کوبیم.پیاز را در ظرف ریخته تخم گیشنیز و فلفل را به آن اضافه کرده سرکه را روی آن می ریزیم.

 

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


true

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی