×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۷ آذر - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
تهیه “هاش “گندم در نودژ

گندم پر از املاح معدنی است. اگر طالب کسب ویتامین های گوناگون هستید، به سراغ گندم بروید.گندم، جلوی سرطان روده را می‌گیرد.آش گندم یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام شهرهای ایران پخته می‌شود.در شهرستان نودژ نیز این آش به روش های متفاوتی پخت می شود.

 

درنودژ آش گندم را به نام های “هاش”گندم،دیگ جوش،حلیم و..می نامند. در این گزارش شما را با چگونگی تهیه “هاش”گندم به شیوه سنتی در منوجان آشنا می کنیم.

 

آش-گندم-1-225x300

گندم هارا تمیز می کنیم

ش-گندم-2-225x300

به وسیله جوگن(هاون)و مقداری آب جوش پوسته اولیه گندم را جدا می کنیم.

ش-گندم-3-225x300

جدا کردن پوسته اولیه گندم  به پخت سریعترآن کمک می کند.

ش-گندم-4-300x225

گندم و نخود را۱۲ساعت قبل پخت در آب می خیسانیم.در صورت تمایل می توانید لوبیا وعدس را هم اضافه کنید

ش-گندم-5-300x225

پیازرا با روغن کافی تفت می دهیم.

6030-300x224

 

 

بعد از نرم شدن پیاززرد چوبه ،آب و نمک را اضافه می کنیم.

604-300x225

 

وفتی آب جوش آمد گندم های خیس خورده را آبکش می کنیم و داخل دیگ می ریزیم.بعد از نرم شدن گندم ها نخود را هم آبکش کرده وداخل دیگ می ریزیم.پخت این آش حدود۵تا۸ساعت زمان می برد.

 

تصویر0669-225x300

برای تزیین این آش ازپیازداغ استفاده می کنیم.این آش خوشمزه برای درمان سرما خوردگی مناسب است.

false
true
true
true
  1. mo3tafa

    هاش گندم = حلیم 😀

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


true

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی