- ۱۷ شهریور ۱۳۹۷
- خطبه های نماز جمعه نودژ
- کد خبر 18950
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true

نودژنیوز:حجت الاسلام و المسلمین حسن سالاری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع دولتمردان افزود تهدیدات جدى علیه یک کشور و ملت، زمانى پدید مى آید که دشمن خارجى بر ضعف ها، خلأها و نقاط آسیب پذیر آن کشور و ملت متمرکز شده کرده و فشار وارد آورد. اکنون در جنگ ترکیبى آمریکا علیه ملت ایران و جمهورى اسلامى، آمریکایى ها با توجه به مشکلات و ضعف هاى اقتصادى کشور، یک جنگ تمام عیار را دنبال مى کنند و به نتایج آن امیدوارند.
حسن سالاری خاطر نشان کرد در مقابل نقشه شیطانى دشمن و تمرکز آنان بر فشارهاى اقتصادى و روانى، رهبر معظم انقلاب با نگاهى عالمانه و کارشناسانه از اوضاع کشور و ظرفیت هاى داخلى، بر این نکته تأکید دارند که در پرتو کار و تلاش شبانه روزى مسؤولان، کشور از این مرحله عبور خواهد کرد. معظم له با تأکید بر اینکه دشمن به دلیل برخى از ضعف ها و خلأهاى اقتصادى، بر موضوع اقتصاد کشور متمرکز شده، فرمودند: «در زمینه اقتصادى باید قوى و پرحجم کار کرد و تمام خلأها را پر کرد که همه این موارد امکان پذیر و شدنى است و ما در اداره کشور بن بست نداریم.»
امام جمعه موقت نودژ اظهار داشت حکومت علوى که باید معیار و ملاک ارزیابى عملکرد مسؤولان در حکومت اسلامى قرار گیرد، داراى مجموعه اى از شاخصه ها است. «عدالت»، «پاکدامنى»، «پارسایى» و «مردمى بودن»، چهار شاخصه اصلى براى این ارزیابى از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامى است. انقلاب اسلامى براى تحقق آرمان و اهداف والاى خود، یک حرکت فرآیندى تکاملى دارد. تشکیل دولت اسلامى یکى از مراحل این حرکت پنج مرحله اى است. دولت اسلامى دولتى است که تمامى دولتمردان آن، از چهار ویژگى عدالت، پاکدامنى، پارسایى و مردمى بودن برخوردار باشند.
سالاری با اشاره به آغاز ماه محرم تاکید کرد قیام عاشورا؛ قیامى براى احیاى اسلام ناب محمدى(ص) است ، ماه محرم اثبات کرد حق بر باطل پیروز است ،ماه محرم ماه حزن حضرت حجت بن الحسن العسکری(عج) است و ماهی است که باید از ظرفیت آن استفاده شود.
خطیب موقت جمعه نودژ شهادت دومین شهید محراب آیت الله مدنی به دست منافقان ، وفات آیت الله طالقانی را تسلیت گفت و یاد و خاطره شهدای ۱۷ شهریور را گرامی داشت.
گزارش تصویری:
false
true
true
true