- ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
- اجتماعی , حوادث , خانه , صبحانه با خبر , فرهنگ و هنر , فرهنگ و هنر , مرور روزنامهها
- کد خبر 17669
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true

نودژنیوز:تصاویری از حضور پرشور مردم شهر نودژ استان کرمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را مشاهده مینمایید. ۲۲ بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی است که به قطع یقین روزی طلایی در تاریخ کشور ثبت شده است. ۲۳ بهمن روز تشکیل کمیته انقلاب اسلامی در شهرها در جهت حفظ نظام داخلی و مقابله با ضد انقلابها و منافقان نامگذاری شده است. ۲۵ بهمن سال ۶۷ سالروز صدور حکم امام راحل بر سلمان رشدی نویسنده کتاب آیات شیطانی است، این کتاب با حمایت آمریکا در راستای توطئهافکنی در ارزشهای مقدس اسلام نوشته شده بود.
راهپیمایی امسال کاملاً متفاوت با راهپیمایی سالهای گذشته بود، به طوری که شکوه این راهپیمایی با راهپیمایی سال ۵۷ مقایسه خواهد شد که این نشان از اهمیت حضور مردم شهر نودژ در این مراسم دارد.
مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، تودهنی مستقیم بر دهان دشمنان انقلاب به خصوص آمریکا که در رأس دشمنیها قرار دارد، خواهد بود.
مردم نقش بسیار مهمی در عرصه سیاسی دارند که لازم است یکبار دیگر در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اقتدار، اتحاد و وفاداری ملت ایران در پشت ولایتفقیه به نمایش گذاشته شود.شهر نودژ ۱۰۷شهید به جنگ تحمیلی اهدا نموده است.
گزارش تصویری:
false
true
true
true