×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۰ مهر - ۱۳۹۹  
it is true
true
true
روستای بن مغ کندر بخش آسمینون نودژ

نودژنیوز:روستای ابوالفضل بن مغ، روستایی از توابع بخش آسمینون شهرستان منوجان در استان کرمان ایران است.این روستا در دهستان بجگان قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۴۹۱ نفر (۱۲۰خانوار) بوده‌است.کندر حدودا ۳۰کیلومتر وعرض آن ۵تا۱۰کیلومتر می باشد مجموعا دارای ۷ده کوچک بود که در سال۷۹با عنایت مسولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بن مغ در یک محل تجمیع به نام شهرک ابوالفظل بن مغ می باشد ومحصولات کندر شامل لیمو-پرتقال -نارنج -نارنگی -انبه ونخیلات خرما می باشد به دلیل خشکسالی سالهای اخیرودرآمد کم کشاورزان حدد۵۰درصد از اهالی به شهرستانهای بندرعباس -رودان -کهنوج مهاجرت کرده ولی رابطه خودشان را با سرزمین پدری هیچ وقت قطع نکرده اند از نظر آب وهوایی مثل بقیه جاهای جنوب استان دارای آب وهوایی گرم است و در فصل بهار خصوصا ایام نوروز هوایی خنک دارد

راههای ورودی به بن مغ کندر از طریق بندرعباس به رودان دوراهی نودژ-بجگان می باشد راه ورودی دیگر از طریق کهنوج ونازدشت می باشد البته راههای فرعی دیگری هم دارد از دوراهی آبنما به طرف پاکوه که ابتدا ختم به دهمیان(دمیو)  وصل می شود.

روستای  بن مغ کندر از نظر انقلاب اسلامی وخدمت به انقلاب به جرات می توان گفت در استان در رتبه اول ودر ایران رتبه ممتازی دارد تعداد شهدا-اسرا-جانبازان- وآزادگانش با توجه به جمعیت۳۰سال قبل که ۱۰۰نفرجمعیت بیشتر نداشته این خیل عظیم شهدا وجانباز نشانه روح خداپرستی وانقلاب مداری این مردم بوده است در انتظار قدوم مبارک یکایک۷۵میلیون ایرانی مومن وخداپرست به خطه شهید پرور روستای  بن مغ کندر می باشیم در پایان لازم به ذکر است جمهوری اسلامی ایران هم خدمات شایانی به این روستا در رابطه با جاده وراههای اصلی وفرعی این روستا انجام داده ولی بازهم توقع ما بیش از این می باشد.

صنایع دستی وسوغات وغذای محلی از درخت نخل خرما در کندر
درخت خرما هم یکی از هزاران نعماتی الهی است که خداوند مهربان به ما عطا نموده است .که در اینجا به بعضی از استفاده های ان بیان می نمایم از شاخه هاو برگهای ان طنابهایی بنام چیلک و حصیر ،باد، بزن ،جارو سوند،  پرند که با ان به بالای درخت خرما می روند وسواس که کفشهای قدیمی بودند.خانه های قدیمی  هم از شاخه های نخل خرما استفاده می شود.غذاههای محلی که با خرما درست می کنند عبارتند از چنگال ،هلوا ،دوشو ،شیره خرما ،کونگ برشته  وغیره …

 

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


true

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی