- ۱۸ اسفند ۱۳۹۶
- خطبه های نماز جمعه نودژ
- کد خبر 17832
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true

نودز نیوز:حجت الاسلام و المسلمین حسن سالاری در ادامه با اشاره به سخنان امام (ره) تصریح نمود نقش زن در جامعه، بالاترین نقش است؛زن، پرورش دهنده زنان و مردان ارجمند است. از دامن زن، مرد به معراج مى رود. دامن زن، محل تربیت بزرگ زنان و بزرگ مردان است.
حسن سالاری ضمن اشاره به سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینى(ره) مبنى بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامى مطرح کرد بنیاد شهید نهادی است که به دلیل کارکردها و توانایی هایی که دارد، می تواند نقش مهمی در زنده نگه داشتن ارزشهای دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت در نظام اسلامی ایفا نماید.
سالاری با اشاره به ١٨ اسفند سالروز تشکیل کانون هاى فرهنگى مساجد بیان داشت مسجد مهم ترین پایگاه دینى، اجتماعى، سیاسى و فرهنگى جامعه اسلامى بوده و کارکردها و فواید مهمى براى نظام اسلامى داشته است. امروزه نیز مى توان و باید از این ظرفیت عظیم براى ترویج تعالیم و ارزش هاى اسلامى و در مقابله با تهاجم فرهنگى و جنگ نرم دشمن، با برنامه ریزى صحیح بهره بردارى نمود. رهبر معظم انقلاب به جایگاه مسجد اشاره نموده و مى فرمایند: مساجد پایگاه اجتماع، مشورت، مقاومت، برنامه ریزى و حرکت اجتماعى و فرهنگى هستند.
امام جمعه موقت آسمینون تاکید نمود به دلیل ارتباط مساجد با امور اجتماعى و سیاسى، این نهاد دینى مى تواند به رشد ارزشهاى انقلابى و اجتماعى کمک قابل توجهى نماید و پایگاهى براى تربیت جوانان انقلابى و مبارزه با ضد ارزشهاى غربى باشد .
حجت الاسلام و المسلمین حسن سالاری ضمن اشاره به اهمیت اردوهاى راهیان نور و کارکردها و قابلیت هاى آن براى نظام اسلامى بیان نمود بازدید نسل جدید انقلاب از مناطقى که تنها خاطرات آن را شنیده اند و خوانده اند، موجب فهم و درک بهتر آنها از واقعیت هاى جنگ و مبارزه و مأنوس شدن آنان با فرهنگ مقاومت، شهادت، شهامت و ایثار مى گردد. نسل جوان امروز بیش از همه در معرض تهاجمات فرهنگى دشمن از طریق فضاى مجازى و شبکه هاى ماهواره اى قرار داشته، لذا این سفرها گامى در جهت مقابله با این تهاجمات و آشنایى با فرهنگ اصیل اسلامى است.
خطیب موقت جمعه آسمینون با اشاره به سفر وزیر امور خارجه فرانسه به کشورمان اظهار داشت وزیر خارجه فرانسه براى برخى گفت و گوهاى سیاسى وارد تهران شد. قبل از این سفر، وى هدف خود را بر روى سه مسأله مهم برنامه موشکى، برجام و نقش منطقه اى ایران تمرکز داده بود. لودریان در این سفر بیش از آنکه نماینده دولت خود باشد، نماینده آمریکا بود و در طول اقامت یک روزه خود گفت و گوهاى مختلفى با مقامات سیاسى کشور انجام داد که جا دارد از مواضع مقتدرانه و عزتمدارانه رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تشکر کرد که با قاطعیت و از سر عزت به وزیر خارجه فرانسه یادآور شدند که توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران قابل مذاکره نیست و اروپایی ها به جای تمرکز روی ایران باید به آمریکا جهت اجرای برجام فشار آورند و خود را از نقش واسطه و انتقال مطامع آمریکا خارج ساخته و نقش مستقلی را برای خود تعریف نمایند.
وی در پایان از زحمات دست اندرکاران برگزاری یادواره ۲۱۷ شهید شهرستان قدردانی نمود و از حضور باشکوه مردم در این مراسم معنوی تشکر کرد.
گزارش تصویری:
false
true
true
true