×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۳۱ شهریور - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
طرزتهیه ترشی پهیل (سپستان )به شیوه نودژی

روش درست کردن ترشی پهیل (سپستان )ساده است. اول میوه‌ی کال پهیل یا همان سپستان را درست و حسابی می‌شوییم. چسبندگی مایع داخل آن که با ترک خوردن برخی از میوه‌ها بیرون آمده است، باعث چسبیدن خاک و چیزهای دیگر به آن می‌شود و همین شستن آن را سخت می‌کند. بعد آنها را در قابلمه‌ای پر از آب می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم تا جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، یکی دو دقیقه بعد آن را آبکش می‌کنیم و مدتی با آب سرد میشوییم تا چسبندگی ‌که از میوه خارج شده است با آب شسته شود. میوه‌های پخته را در آفتاب پهن می‌کنیم و یک روز می‌گذاریم تا خشک شود. سپستان‌هایی را که خیسی آنها رفته است را در ظرفی شیش‌های با در محکم می‌ریزیم. برای ادویه ترشی از فلفل هندی، تخم گشنیز، سیاه‌دانه و سیر استفاده می‌کنیم. سرکه را هم در ظرف می‌ریزیم تا روی مواد را بگیرد. چند هفت‌های صبر میکنیم تا ترشی برسد.
سپستان در اوایل خرداد برای ترشی مناسب است. به اندازه‌ی کافی بزرگ شده است و همچنان کال هم هست. اواخر خرداد میرسد. طعم شیرینی دارد  دور هسته‌ی آن هم چسبناک است.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


true

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی