- ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳
- اجتماعی , از نگاه شما , توی نودژ چه خبره؟ , صبحانه با خبر , ویژه , ویژه نامه نوروز
- کد خبر 3211
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true

خیلی از خانم های نودژی ومنوجانی دوست دارند برای یکبار هم که شده خواه واسی رو کم کنی یا کلاس گذاشتن ترشی لیته واسی همسرشان یا خانواده خودشان درست کنند سایت خبری نودژ نیوز هم بر آن شد تا از یکی از خانم هایی که در شهر نودژ زندگی می کرد آموزش رو برای دوستان بزاره .امیدوارم همه خانم های نودژی به راحتی بتونند از این آموزش بهره کافی رو ببرنند .مواد لازم : بادمجان: یک کیلو سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو فلفل دلمه ای سبز: یک عدد فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری فلفل سبز: ۵۰ گرم هویج : ۳ عدد کلم…
مواد لازم :
بادمجان: یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو
فلفل دلمه ای سبز: یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز: ۵۰ گرم
هویج : ۳ عدد
کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم
سرکه: یک کیلو
ادویه ی ترشی: یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری
پونه خشک: یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم
بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود
سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم
کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید
سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم
سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است
false
true
true
true